Gölbaşılı öğrenci Muay Thai'de Türkiye 2.cisi oldu

Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Semina Coşkuner okul sporları Muay Thai Türkiye Şampiyonasında, 57 kiloda genç kızlar kategorisinde Türkiye 2.cisi oldu.

TAKİP ET

Öğrencisiyle gurur duyduklarını ifade eden Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Abdullah Çaktı; '07-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gümüşhane de düzenlenen Okul Sporları Muay Thai Türkiye şampiyonasında  öğrencimiz Semina Coşkuner, 57 kilo Genç Kızlar kategorisinde Türkiye 2.cisi oldu. Elde etmiş olduğu bu başarı ile ilçemize, okulumuza bu sevinci yaşatan öğrencimize ve kendisini müsabakalara hazırlayan antrenörlerimize teşekkür eder, bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilerim' dedi.

Hedefinin Türkiye birinciliği olduğunu ifade eden Semina Çoşkuner; 'Antranörlerimiz nezaretinde müsabakalara çok iyi bir hazırlık yaptım. Gümüşhane ilimizde düzenlenen şampiyona da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hedefim Türkiye şampiyonu olmakta ancak kısmet değilmiş. Şampiyonada Türkiye ikincisi olmayı başardım. Çok mutluyum. Başarımda büyük pay sahibi olan antrenörlerimize, okul idaresine ve her zaman desteğini yanımda hissettiğim aileme çok teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme