Gölbaşı şoförler odası yeni binasına kavuşacak

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde binası yıkılan Gölbaşı şoförler odasına yapılacak olan yeni binanın temeli düzenlenen törenle atıldı.

TAKİP ET


Temel atma törenine Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Kasım Öztürk, Kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şoförler ve davetliler katıldı.
Temel atma töreninde konuşan Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Kasım Öztürk; ' 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler bölgemizde büyük yıkımlara neden oldu. Gölbaşı ilçemizde depremde en çok etkilenen yerlerden birisi olurken, şoförler odası binamızda depremde yıkıldı. Hayat devam ediyor. Yönetim kurulumuzla yaptığımız istişareler neticesinde odamız için yeni bir bina yapmak üzere karar aldık. Bugün hep birlikte yeni binamızın temel atma töreninde bir araya geldik. Şimdiden ilçemize, odamıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Bizlere her zaman destek olan, Gölbaşı Kaymakamız sayın Tarık Buğra Seyhan'a, belediye başkanımız İskender Yıldırım'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.
Depremin yaralarını sarmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini dile getiren Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım; 'Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrası bir yandan enkaz kaldırma çalışması yapılırken, bir yandan da hayata tutunmamız gerekiyor. Gölbaşı şoförler odasının yıkılan binasının yerine yeni bir bina kazandırmak adına temel atma töreninde bir araya geldik. Sayın kaymakamımızın, belediyemizin, oda yönetiminin ve şoför arkadaşlarımızın katkılarıyla inşallah şoförler odamız yeni binasına kavuşacak. İlçemiz için bir yıldır nasıl ki yoğun bir çaba içerisindeysek şoförler odamızın yeni binasının da en kısa zamanda yapılması için elimizden geleni yapacağız. İlçemize ve şoför arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun' dedi.
Yeni şoförler odası binasının şimdiden şoför esnafına hayırlı olması temennisinde bulunan Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan; '6 Şubat depremleri sonrası gerek kaymakamlık gerekse de belediyemiz sorumluluk alanımızda olsun olmasın her türlü katkıyı sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Şoförler odamızın yeni binası için belediyemiz yer tahsisinde bulundu, kaymakamlık olarak bizlerde beton desteği sağlayacağız hayırseverlerinde katkılarıyla oda birası yapılacak. Bugün temel atma töreni vesilesiyle bir araya geldik şimdiden hayırlara vesile olsun. İnşallah ben yüce Rabbimden niyaz ediyorum bu felaket son olur. Güzel ilçemiz Gölbaşı bir daha böyle acılar yaşamaz. El ele, omuz omuza eskisinden daha bir Gölbaşı'nı ayağa kaldırmak için çaba sarf edeceğiz. Temelini atacağımız şoförler odasının ilçemize, şoför esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Konuşmalar sonrası yapılan duanın ardından ilçe protokolünün butona basmasıyla birlikte oda binasının temeline ilk harç döküldü.

Bakmadan Geçme