Gölbaşı Kent Konseyi heyetinden başkan Yıldırım'a ziyaret

Gölbaşı Kent konseyi başkan Lütfiye Özgül ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet belediye başkanı İskender Yıldırım'ı ziyaret etti. 

TAKİP ET

Kent Konseyi olarak yapılan çalışmalar ve ortaya çıkan sorunları görüşmek üzere Belediye Başkanı İskender Yıldırım ile bir araya geldiklerini ifade eden Kent Konseyi başkanı Lütfiye Özgül; “Gölbaşı Kent Konseyi olarak 15 günde bir düzenlemiş oludğumuz toplantılarda ilçemizin sorunlarını tespit edip, ilgili kurumlara bildirmek üzere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün aynı şekilde belediye başkanımız sayın İskender Yıldırım'ı ziyarete ettik, belediyemizi ilgilendien konuları kendisine aktardık. Belediye başkanımız İskender Yıldırım sorulan sorulara açıklayıcı bilgiler verdi. Çalışkanlığının yanı sıra şehri yönetme konusunda bilgi ve birikim sahibi olduğu için verdiği cevaplar çözümcü nitelikteydi. Deprem sonrası yaptığı çalışmalarda depremin etkilerinden en hızlı nasıl kurtulur bunu yapmaya çalıştığı görünür nitelikteydi. Su, kanalizasyon, yol, temizlik konusunda Gölbaşılı vatandaşlarımızı rahatlatmaya çalıştığını anlattı. Sayın başkana ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizi en erken şekilde ayağa kaldırmak adına herkes üstüne düşeni yapmalı. Bu bakımdan Kent Konseyi olarak Gönüllü Kadın ve Gençlik meclisini oluşturmak istiyoruz. Konseyimize ve ilçemize katkı sunmak isteyenleri bekliyoruz. Gelsinler bu şehri proje ve planlarıyla birlikte belediyemize ve Gölbaşı'na yardımcı olalım ayağa kaldıralım.'' Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım; “Bölgemizde yaşanan deprem ilçemizi çok etkiledi. Belediye olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz ancak içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak, ilçemizi bir an önce ayağa kaldırmak için el birliği içnide çalışmak zorundayız. Bu bakımdan Kent Konseyimize büyük görevler düşüyor. Bugün olduğu gibi ziyaretleri esnasında kendileri tarafından tespit edilen ve belediyemizi ilgilendiren sorunlar konusunda bizlere bilgiler verdiler bizlerde ilgili birimlerimiz tarafından sorunların çözümü konusunda elemizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle ziyaretlerinden ve ilçemize katkı sunmak adına çabalarından dolayı Kent Konseyi başkanı Lütfiye Özgül'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme