Genel Cerrahi Uzmanı Arif Kaya Göreve Başladı

Sağlık Bakanlığı 112. dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü atamaları kapsamında Gölbaşı Devlet Hastanesine atanan Genel Cerrahi Uzmanı Dr Arif Kaya hizmet vermeye başladı.

Gölbaşı halkına sağlık alanında en iyi hizmeti verme adına çaba sarf ettiklerini dile getiren Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Engin Çatal; 'Hastanemize yeni atanan Genel Cerrahi Uzmanımız Dr Arif Kaya'ya ve Gölbaşılı hemşerilerimize hayırlı olsun. 112. Dönem DHY atamaları ile Genel Cerrahi uzman sayımız ikiye yükselmiş oldu. Gölbaşı Devlet Hastanemiz önemli sayıda nüfusa hizmet veren bir kurumdur. Başta Gölbaşı halkımız olmak üzere, çevre ilçe ve köylerden hastanemize başvuran vatandaşlarımızın kaliteli bir sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir' dedi.

Dr. Arif Kaya Kimdir ?

Opr. Dr Arif KAYA;1992 Hatay doğumlu olup,2017 yılında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.4 ay pratisyen hekimlikten sonra2018/2023 SBÜ Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde asistanlık eğitimini tamamladı.2023 Eki Ayı itibariyle Gölbaşı Devlet Hastanesin de Genel Cerrahi Uzmanı olarak göreve başladı.Osman GÜL

Bakmadan Geçme