Fatma Şahin'den Alkan'a Destek

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan'a destek olmak üzere Besni'ye gelen heyet, vatandaşlarla buluştu.

TAKİP ET

Atatürk Caddesi üzerinde yapılan mitinge Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Hüseyin Özhan, İshak Şan, Resul Kurt, AK Parti Adıyaman il başkanı Emrah Erkan Bulucu ve çok sayıda vatandaş katıldıb

REŞİT ALKAN: GELİN BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM VE BESNİ OLALIM

Selamlama konuşması yapan AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan, hizmetlerin bakanlar ve milletvekillerinin desteği ile hızla Besni'ye kazandırılacağını vurgulayarak, ' Ne zaman başımız dara düşse Fatma Şahin Bakanımız ve gerek AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, gerekse Adıyaman Milletvekillerimiz her zaman Besni'mizin yanında olmuş ve desteklerini esirgememiştir. Allah'ın izli ile seçimi kazanırsak, şuanda konuşma yaptığımız alanın, Kent Meydanı yapılmasının projesi içinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in destekleri ile biran önce yapılmasının sağlanacağının sözünü aldık. Şunu unutmayın Besnili Hemşehrilerim, Allah'ın izni ile Besni ayağa kalkacak, yürüyecek, koşacak ve 4 yılın sonunda göç alan bir şehir olacak ve 60 Bin Nüfus ile ikinci 5 yılın sonunda İl olmak için anılacak. Biz burada sizin için varız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, ' Biz, efendi olmaya değil, sizler için gece gündüz çalışmaya ve hizmetkr olmaya geleceğiz. Buradan diğer parti de yer alan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Orada olup, gönlü burada olan tüm kardeşlerime şunu ifade etmek istiyorum. Burada bulunan ülkemizin nadide insanların Besni'mizi yeniden ayağa kaldıracağından hiç şüpheniz olmasın. Gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım ve Besni olalım!' dedi.

AHMET AYDIN: 'AK PARTİ'DEN BAŞKA HİZMET EDECEK, SİYASİ BİR PARTİ YOKTUR.'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Ahmet Aydın, ' Mübarek Ramazan günü, mesai saati, gün ortasında bu meydanı hınca hınç dolduran tüm Besnililer helal olsun size, sağ olun var olun hoş geldiniz. Bugün bize pazarı müjdeliyor. Bugün Besni'nin aydınlık geleceğini müjdeliyor, bugün bir kez daha Besnili kardeşlerim feraseti ile aklı ile kendi çocuklarının geleceğini düşünerek, burada Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları ile beraberiz diyor. Besni, Adıyaman'ın batıya açılan kapısıdır. Hangi şehre gitsek Besnili kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz ve görüyoruz ki her bir Besnili şehrinin geleceği için çırpınıyor. Siyaset insana hizmet için yapılır. Hangi düşünceye sahip olursa olsun, hangi ideolojiyi taşırsa taşısın, hangi partiye gönül verirse versin ama yerel seçimlerde bilinsin ki Ak Parti'den başka hizmet edecek, siyasi bir parti yoktur.

FATMA ŞAHİN: ŞİMDİYE KADAR OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA BESNİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Besni için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise ' Besni medeniyettir! Besni bir tarihtir! Besni bizim yüreğimizde en önemli olan komşu hakkıdır. Besni Gaziantep'in ekonomisinde en önemli olan unsurdur. Eğer Gaziantep, Gaziantep olduysa Besni'deki bu kardeşlerimizle birlikte olmuştur.

Besni bizim sevdamız, Besni bizim aşkımız! Ahmet Aydın bakanlık yaptığım dönemde geldi ve dedi ki sayın bakanım Besni'ye sosyal konut lazım.  Müsteşarımı çağırdım ve Vallahi dedim ki Besni ne diyorsa o olacak dedim. İlk sosyal konutları biz Besni'ye yaptık. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda, Belediyeler Birliği Başkanı olduğumda bugün Besni'nin iş makinelerinin yarısını Fatma bacınız Besni'ye gönderdi. Asfalt dediler, asfalt yaptık. Çünkü, Cumhurbaşkanımızla yola çıkarken söylediği  bir şey var. Söz namustur, siyasetin limanı güzel ahlaktır, ne aldanan olacağız, nede aldatan olacağız ve inandığın yolda yürüyeceksin diyor. Biz. Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan bu yüzden yürüyoruz.' şeklinde konuştu 

Bakmadan Geçme