Erdemoğlu'ndan Besni Devlet Hastanesine Büyük Destek

Sağlık Bakanlığı tarafından Besni Devlet Hastanesi yerleşkesi içerisine 1800 metrekare kapalı alanı olan 2 katlı ek hizmet binası yapılmasının ardından bir müjde de Erdemoğlu ailesinden geldi.

Merinos Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, yapılması planlanan otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarına yaklaşık 6 milyon TL'lik destek verecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Besni Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Ali Helli, 'Hastanemizi ve yönetimini ziyarete gelen Besnimizin Medar-ı İftarı Sayın Ali Erdemoğlu bina yeri ve çevresi hakkında bilgi aldı. Sayın Ali Erdemoğlu, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hacı Arslan ve beraberinde ki heyet ile inşaat çalışmaları yapılacak alan da incelemelerde bulundu. Yapılan istişareler neticesinde, her geçen gün büyüyen hastanenin otopark ve Acil Servis önü trafik sıkışıklığının da giderilmesi hususu dile getirildi. Her zaman olduğu gibi yine elini taşın altına koyan Ali Erdemoğlu yaklaşık 6 Milyon TL tutarındaki otopark alanı hafriyatı ve çevre düzenlemesinin maliyetini üstlendi.

Besni Devlet Hastanesi'nin her geçen gün büyümesinin kendilerini de oldukça mutlu ettiğini dile getiren Ali Erdemoğlu ise yaptığı açıklamada; 'Hastane yönetimine, başta Başhekim Ali Helli ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Hastanemizin C Rol Grubundan B Rol Grubuna geçmesi, yakın zaman da MR görüntüleme cihazının da hizmete girmesi ve depremin yıkıcı etkisini hızlıca üzerinden atarak, sadece Besni'ye değil çevre ilçelere de hizmet veren bir hastane olması önemli bir başarıdır. Bu nedenle Başhekim Op.Dr. Ali Helli ve ekibine her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz,' dedi.Osman GÜL

Bakmadan Geçme