Depremzede Öğrencilerden Gazze'ye Yardım

Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri kendi aralarında topladıkları parayı Gazze'ye gönderilmek üzere İyilikder Adıyaman şubesi il başkanı Sami Türk'e teslim etti.

TAKİP ET

Yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunan İyilikder Adıyaman Şubesi temsilcisi Sami Türk ilimiz merkez Fatih Anadolu Lesisi müdürümüz Abdulkerim Işık hocamız derneğimizi arayarak örencilerin Gazze'ye Yardım amaçla kendi aralarında para topladıklarını ve bize teslim etmek istediklerini ifade ettiler. Okulda kendilerini ziyaret ettik. Fatih Anadolu lisesi 9. Sınıf öğrencisi Fatma Bekmezci ve arkadaşlarının, Gazze ve oradaki çocuklara, acil yardıma muhtaç olan insanlar için özel gayretleri ile öğrenci ve Öğretmenlerden hatırı sayılır meblağdaki toplanan paraları Gazze'ye gönderilmek üzere teslim aldık. Rabbim bu hayra vesile olan herkesten Allah razı olsun. Deprem bölgesinde yaşayan depremzede öğrencilerimizin zor şartlar altında olsa da manevi değeri çok yüksek olan bu yardımı bizlere ulaştıran 9. Sınıf öğrencilerine onları temsilen parayı bize teslim eden Fatma Bekmezci'ye, Okul Müdürümüz Abdulkerim Işık ve okul idaresine teşekkür ediyorum' dedi.

MAZLUMA KAYITSIZ KALMAYAN BİR İNANCIN VE KÜLTÜRÜN ÇOCUKLARIYIZ

Öğrencilerin örnek davranışı karşısında oldukça duygulandığını dile getiren Adıyaman Fatih Anadolu Lesesi Müdürü Abdulkerim Işık; '9. Sınıf öğrencilerimizden Fatma Bekmezci kızımız arkadaşarını temsilen okul idaresine gelip kendi aralarında Gazze için yardım toplayacaklarını ifade etti. Bir hafta boyunca çocuklarımız kendi aralarında çok güzel bir yardımlaşma örneği sergileyip hatırı sayılır bir parayı toplayarak okul idaresine geldiler. Okul yönetimi olarak İyilikder Adıyaman şubesi ile temasa geçtik ve öğrencilerimizin Gazze'ye yardım amaçlı para topladıklarını ifade ettik. İl temsilcisi Sami Türk kardeşimiz okulda bizleri ziyarete etti ve deprem bölgesinde yaşayan depremzede öğrencilerimizin büyük bir duyarlılık örneği göstererek toparladıkları parayı yardımsever öğrencilerimizi temsilen 9. Sınıf öğrencimiz Fatma Bekmezci kızımız kendi elleriyle Gazze'ye gönderilmek üzere İyilikder Adıyaman şube başkanı Sami Türk'e teslim etti. Şunu bir kez daha görmüş olduk ki mağdur da olsa mazluma kayıtsız kalmayan bir inancın ve kültürün çocuklarıyız. Bu özverili ve örnek davranışlarından dolayı öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Rabbim Filistin, Gazze başta olmak üzere dünyanın neresinde olursa olsun zulme, şiddete maruz kalan müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.' Şeklinde konuştuMustafa GÜL

Bakmadan Geçme