CHP Heyetinden ADD'ye Ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şube Başkanı seçilen Hülya Temel ve yönetim kurulu üyelerine CHP heyetinden hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

TAKİP ET

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere ve parti üyeleri Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şube Başkanı seçilen Hülya Temel ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, İl Başkanı Burak Binzet, İlçe Başkanı Hüseyin Buluş ve partililer katıldı.

Tutdere' Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanlığına seçilen Hülya Temel ve yönetimine hayırlı olsun. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum' diye konuştu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şube Başkanı seçilen Hülya Temel,' Gerçekleşen ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Bu süreçte bana destek veren ve şahsımı bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ederim. Derneğimizin kapısı tüm halkımıza açık bize teslim edilen bu bayrağı daha iyi yerlere getirebilmek için ellimizden geleni yapacağız' ifadelerini kullandı.

Haber: Gamze GÜL

Bakmadan Geçme