CarrefourSA Gölbaşı Şubesi hizmete açıldı 

Türkiye'nin önemli ulusal marketlerinden olan CarefourSA Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde ilk şubesini açtı. 

TAKİP ET

Açılış törenine Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Talip Gönül, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Yalçınkaya, AK Parti Gölbaşı ilçe kadın kolları başkanı Hatice Soylu, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Işıklar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldız ve vatandaşlar katıldı.


Gölbaşı ilçesinde bir ilki gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden CarefourSA Adıyaman'ın Gölbaşı şubesi işletme sahibi iş adamı Yılmaz Yıldız; “Bölgemizde yaşanan depremde Gölbaşı ilçemiz çok etkilendi, büyük yıkımlar yaşandı. Depremin üzerinden geçen zaman sürecinde devletimiz ve belediyemiz ilçemizin yeniden ayağa kalkması için elinden geleni yapıyorlar. Tabi bu zorlu süreçte her şeyi devletten, belediyeden beklememek gerekiyor. İmkanı olan herkesin bu taşın altına elini koymalı. Bizlerde bu düşünceyle ilçemize yeni bir işletme açmaya karar verdik. Adıyaman il merkezinde daha önce hizmet veren CarefourSA Adıyaman şubesi kapatılmıştı. Bizlerde bu yönde bir çalışma yaptık ve Gölbaşı ilçemize CarefourSA şubesini açmak için girişimlerde bulunduk. Zengin çeşitli taze ürün gruplarının sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulduğu mağazamızda sebze meyve, kuru gıda, kozmetik ve züccaciye reyonları bulunuyor. İlçemizde ilk Adıyaman'da tek olma özelliğiyle ulusal bir marketi ilçemize kazandırmanın yanı sıra belirli sayıda kardeşimize de iş imkanı sunmanın sevincini yaşadık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bugün açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Gölbaşı ilçesinde yeni bir işletmenin açılışını yapmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Gölbaşı Belediye başkanı İskender Yıldırım; “Bölgemizde yaşanan deprem sonrası işletmelerimizin bir bir hizmete girmesi bizleri mutlu ediyor. İlçemizde ulusal bir marketin açılması çeşitlilik açısından vatandaşlarımız adına büyük bir şans. Ayrıca yeni işletmelerin açılması gençlerimiz için yeni iş imkanı sağlanmış oluyor. Bu vesileyle bu güzel marketi ilçemize kazandıran Yılmaz Yıldız'a teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun, bereketli kazançlar dilerim” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme