Çalışkan 'Milletçe Tek Yürek Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız'

Gölbaşı İlçe Müftülüğü tarafından Filistin'e destek amaçlı düzenlenen kermese katılan Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan aday adayı Ünal Çalışkan, Türkiye olarak devletimizle, milletimizle tek yürek Filistinli kardeşlerimizin yanındayız dedi.

TAKİP ET

Gölbaşı Kaymakamlığı koondinesinde İlçe Müftülüğü tarafından müftülük bahçesinde düzenlenen kermeste Kur'an Kursu öğreticileri ve gönüllüler tarafından hazırlanan yiyeceklerin geliri mazlum Filistin halkına ulaştırmak üzere satışa sunuldu.

Filistin'de yaşanan katliamı sadece kınamakla yetmediğini dile getiren Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Çalışkan; 'Sadece İslam dünyasının değil doğudan batıya her yerde vicdanlı insanların kalbi Filistin için atıyor. Boykotlar, eylemler, toplantılar yapılıyor. Vicdanı olan herkes elinden geleni yapıyor. Biz de Türkiye olarak devletimizle, milletimizle tek yürek Filistin'in yanındayız. Hepimiz Nemrut'un ateşine su damlası taşıyan karınca gibi elemizden geleni yapmalıyız. Bu vesileyle ilçemiz müftülüğü tarafından organize edilen yardım kermesine katılarak karınca kararınca elimizden geleni yapmaya, safımızı bir kez daha belli etmeye çalıştık. Kermesin düzenlenmesine emeği geçen herkese teşekkür ediyoru. Filistinli kardeşlerimizin Rabbim yar ve yardımcıları olsun' dedi. Mustafa GÜL

Bakmadan Geçme