Burunçayır Köyü Muhtar Adayı Varhan'dan Türkay Gazetesine Ziyaret

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Burunçayır Köyü Muhtar adayı olan Ali Varhan, Türkay Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Gül'ü ziyaret etti.

TAKİP ET

Burunçayır köyünün değişimi ve gelişimi için aday olduğunu dile getiren Ali Varhan; 'Öncelikle üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acısını ve izlerini hala derinden hissettiğimiz 6 Şubat büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, kalanlara sabır diliyorum. Malum olduğu üzere 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler yapılacak. Deprem sonrası diğer illerde olduğu gibi Besni ilçemizde depremden etkilenen yerlerden birisi oldu. Köyümüzün kabuğunu kırıp gelişmesi lazım. Köyümüzde köy sakinlerimiz arasında bir kısım küskünlükler ve kırgınlıklar var. Köyümüz için yapılması gerekenleri yapacağımız gibi, köy halkının birlik ve beraberlik içerisinde yeniden bir araya gelmesi için, küskünlüklerin ve kırgınlıkların ortadan kalkması için elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yere seçimlerin köyümüze, ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Burunçayırlı hemşehrilerimizin destek ve dualarını bekliyorum' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osban Gül, Burançayır köyü Muhtar adayı Ali Varhan'ı tebrik ederek, muhtarlık yarışında başarı dileklerini iletti.

Bakmadan Geçme