Besni'nin Sultanları 3-0 Galip

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grupta mücadele eden Besni Gençlik Spor Kulübü voleybol takımı rakibi Merinos Gençliği Voleybol takımını 3-0 yenerek lige galibiyetle başladı.

Besni İlçe Kapalı spor salonunda oynanan müsaba öncesi Deprem Şehitleri için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Besni Kaymakamı Çağlar Partal her iki takım kaptanına çiçek taktim ederek başarılar diledi.

Besnili spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada her iki takımda iyi mücadele etti. 3 Sette de konuk takıma karşı üstünlüğü elde eden Besni Geçnçlik Spor kulübü voleybol takımı müsabakayı 3-0 kazanmasını bildi.

Spor severlere çok güzel bir müsabaka izleten her iki takımı da tebrik ettiğini ifade eden Besni Gençlikspor Kulbü Başkanı Metehan Adıgüzel; 'Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grupta mücadele eden Kulübümüz, ligin ilk haftasında konuk ettiği Merinos Gençliği 3-0 mağlup etti. Besni İlçe Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakada salonu tamamen dolduran taraftarının da desteği ile baştan sona üstün bir oyun sergileyen sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlar Partal'a, Kurum amirlerimize , STK Başkanlarımıza , Siyasi parti temsilcilerine, Salonu tamamen dolduran taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Ayrıca sahada centilmence mücadele eden kardeş kulübümüz Merinos Gençlik takımı sporcuları ve teknik ekibine bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum' dedi.Osman GÜL

Bakmadan Geçme