Besni Gençlik Spor İkinci Galibiyetini Aldı

​​​​​​​Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 15. Grupta 2. Hafta müsabakasında mücadele eden Besni Gençlik Spor konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yenmeyi başardı.

TAKİP ET

Sezona Merinos Gençlik spor'u 3-0 yenerek başlayan Besni Gençlik Spor kulübü ikinci maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 1. Set 25-9, 2. Set 25-16 ve 3. Sette 25-18 üstünlük sağlayarak müsabakadan 3-0 Galip geldi.

Cumhuriyetin 100. Yılında çok anlamlı bir galibiyet almanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Besni Gençlik Spor Kulübü Başkanı Metehan Adıgüzel; 'Bugün sahamızda konuk ettiğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek ligdeki 2. galibiyetimizi aldık. Müsabaka için Salona gelen tamamen dolduran taraftarlarımız ile bütünleşerek sahada mücadele eden Sporcularımız üstün bir mücadele sonunda rakibi net bir skorla rakibini mağlup etti. Bu galibiyeti Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü coşkusu ile birlikte salonumuzu dolduran taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İkinci müsabakamızda da en iyi şekilde kulübümüzü temsil eden sporcularımıza ve teknik heeyetimize teşekkür ediyorum' dedi. Feride YÜKSEK

Bakmadan Geçme