Besni Eğitim Bayramı toplantısı gerçekleştirildi 

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran ve beraberindeki heyet Besni'de bulunan tüm STK Temsilcileriyle Eğitim Bayramı öncesi bir araya geldi. 

TAKİP ET

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurahman Tutdere'nin katıldığı toplantıda, STK Temsilcileri ve Düzenleme Komitesi üyeleri görüşlerini aktardı.


İbrahim Erdemoğlu, Eğitim Bayramını bugünlere getiren herkese teşekkürlerini ilettiği konuşmasında, Eğitim Bayramının tüm Besnililerin olduğunu belirterek, Türkiye'de ilçemize özgü olan bu bayrama sahip çıkılması ve bayramın ulusallaştırılması gerektiğini belirtti.


Vakıf Başkanı Şaban Çağıran da yaptığı konuşmada; eğitimin sadece okullarda değil, hayatın her alanıyla ilişkili olduğunu düşündüğünü, bu nedenle bu yıl “Tarımda Verimlilik” ve “Kooperatifçilik” temalı bayram planladıklarını, tüm paydaş ve katılımcılar ile Abdurahman Tutdere'ye teşekkürlerini iletti
Abdurahman Tutdere de yaptığı konuşmada, Besni'nin Adıyaman nezdinde ayrı bir yeri olduğunu, ülkemizde sadece Besni'nin düzenlediği bu bayrama her türlü desteği vermek istediklerini ve hatta gelecekte bayrama beşinci ortak olmak istediklerini aktardı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme