Belediye Başkanı Kılınç, Ekiplerden Bilgi Aldı

Adıyaman'a belediye ekibiyle birlikte yoğun olarak çalışan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, belediyeye ait birimlerin 2022 yılı performansı hakkında Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nden bilgi aldı.

TAKİP ET

Adıyaman'a en güzel hizmeti en hızlı şekilde kazandırmak için gece-gündüz demeden gayretle çalışan Adıyaman Beledi Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, birimlerin çalışmalarını yakından takip ediyor.

Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Adıyaman Belediyesi'ne ait müdürlüklerin 2022 yılı performansı hakkında Strateji Geliştirme Müdürü Abdullah Çelenk ile Bilgi İşlem Müdürü Aşkın Karaaslan'dan brifing alan Başkan Kılınç, tek gayelerinin Adıyaman'a daha güzel hizmetler sunmak olduğunu belirtti.

Kılınç, Adıyaman için daha kaliteli hizmet sunabilmek adına ellerinden geleni yapmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyerek, 'Vatandaşlarımız için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar hakkında analiz yapmak için, Strateji Geliştirme Müdürlüğümüz tarafından yıl boyunca derlenen 2022 yılı planlama programları hakkında bilgi alarak, müdürlüklerimizin çalışmaları hakkında bilgiler aldık' şeklinde konuştu.

Haber: Yüksel GÜL

Bakmadan Geçme