Başkan Yıldırım Gençlerle Buluştu

CHP Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım gençlerle bir araya geldi.

TAKİP ET

Seçim çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya gelen Yıldırım, yeniden başkan seçilmesi durumunda ilçede gençlere yönelik yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Gençlerden soruları yanıtlayan Yıldırım, onlardan gelen talep, istek ve önerileri de tek tek not alarak değerlendireceklerini ifade etti.

Gölbaşı ilçesini ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yıldırım; 'Adaylığımızın açıklanmasından bu yana yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sabahın erken saatlerinde başlayan ziyaretlerimiz, çalışmalarımız oldukça yoğun ve yorucu geçmekte ancak bugün gençlerimizle bir arada olmak, onlarla sohbet etmek, onların bu güzel enerjisini görmek benim bütün yorgunluğumu alıp götürdü. Çok güzel önerilerde bulundular, açık yüreklilikle istek ve taleplerini ilettiler. Gençlerimizi önemsiyoruz. İnşallah onların bu güzel enerjisi ve destekleri sayesinde 31 Mart tarihinde bu seçimden zaferle çıkacağız. Bu vesileyle bugün bizlerle birlikte olan gençlerimize teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme