Başkan Tekbaş'tan başkan Kablan'a ziyaret 

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Adıyaman Temsilcisi Mehmet Halit Tekbaş  ve yönetim kurulu üyesi Fazlı Karakuş AK Parti il başkanı Faruk Bülent Kablan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

TAKİP ET

Ziyarette açıklamada bulunan Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Adıyaman Temsilcisi Mehmet Halit Tekbaş, AK Parti il başkanlığı görevine atanan Faruk Bülent Kaplan başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Bizlerde dernek çatısı altında Adıyaman'a hizmet etme adına elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim hep birlikte ilimize daha güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan; “Kendi medeniyetimizin birikiminden beslenerek her çağda adil bir dünya kurabilme, sinesinden bu hedefi taşıyabilecek ve yaşatabilecek önder insanlar çıkarabilme mefkuresi ile çalışmalarını sürdüren Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Adıyaman Temsilcisi Mehmet Halit Tekbaş ve yönetim kurulu üyesi Fazlı Karakuş'a kıymetli ziyaretleri için teşekkür eder, dernek çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme