Başkan Olgun Başkan Bozkurt ve Koçak'ı ağırladı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun'u ziyaret etti.

TAKİP ET

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun; 'Bugün birbirinden değerli Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt'u Ankara'da ağırlamanın sevincini yaşadık. Birlik olarak bizler çiftçimizle, ziraat odalarımızla, tarım alanında çalışan ve emek veren herkesle etle tırnak gibi olmuş durumdayız. Biz büyük bir aileyiz. Bu bakımdan her fırsatta çiftçimizle, üreticimizle ve ziraat odası başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Sektörümüzün sorunları ve yapılması gerekenleri istişare ediyoruz. Birlik olarak her zaman kapımız çitfçimize, üreticimize açıktır. Bu vesileyle bizlere nezaket ziyertinde bulunan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt'a şahsım ve yönetimimiz adına teşekkür ediyorum' dedi.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun'u göreve geldiği günden beri çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek görevinde başarı dileklerini ilettiler. 

Bakmadan Geçme