Başkan Beyazgül'den Fuar Merkezine Ziyaret

Şanlıurfa Büşükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Medya Trend Fuarcılık şirketi tarafından Şanlıurfa Fuar merkezinde organize edilen 12. Gıda, yöresel, tekstil ve el sanatları fuar alanını ziyaret etti.

TAKİP ET

Medya Trend Fuarcılık şirketi yönetim kurulu başkanı Mustafa Gül ve Ayşe Gül tarafından karşılanan Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül fuar etkinlikleri hakkında bilgiler aldı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

81 İlden oluşan fuarda renkli görüntülerin oluştuğunu dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; 'Medya Trend fuarcılık tarafından organize edilen fuar da 81 ilimizden 200 firma ve çeşitli ürünlerinin yer aldığı fuara vatandaşlarımızın yoğun ilgisini görmek bizleri mutlu ediyor. Esnafımız adına, hem de farklı şehirlerden gelip Şanlıurfa ilimizde yaşan vatandaşlarımızın kendi illerine ait yöresel ürünleri bulma fırsatı buluyor. Bu bakımdan fuarlarımız farklı kültürlerin bir araya gelmesine kaynaşmasına vesile oluyor. Bizde bugün fuarı gezerek hem esnafımızla hem de vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar diliyor, Medya Trend fuarcılık yönetim kuruluna güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Medya Trend Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Mustafa Gül; 'Düzenlemiş olduğumuz fuarlarımıza bir yenisini eklemenin sevincini yaşıyoruz. Hediyelik ürünlerden mutfak ürünlerine, Gıda, Ev tekstili, Mutfak ürünleri, Zücaciye, Dekorasyon, Hediyelik eşya, El sanatları ile her şey bu fuarda. 81 İlden bir çok esnafımız farklı ürünlerle yerini aldı. İlk günden bugüne vatandaşlarımız yoğun ilgi göstermekte. Bugünde bizlerin her zaman yanında olan, Şanlıurfa için gecesini gündüzüne katan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül fuarımıza ziyarette bulundu. Fuar alanındaki stantları tek tek gezerek Esnafımızla ve vatandaşlarımızla sohbet etti. Sayın başkanımıza teşekkür ederiz' dedi.

Bakmadan Geçme