Bakan Yardımcısı Dönmez, ASGEM'i Gezdi

Adıyaman'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezindeki atölyeleri dolaştı.

TAKİP ET

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'in Adıyaman gezisinde Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Organize Sanayi Başkanı Abdulkadir Çelenk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan, İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz, KOSGEB İl Müdürü Eşref Çakar yanında bulundu. Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'i ASGEM'de Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Torunoğlu, ve yöneticileri karşıladı.

Atölyeleri gezen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, AR-GE faaliyetlerinin gerçekleştirildiği merkezle ilgili gelinen noktayı ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu'dan bilgiler alarak takip etti. Bakan Yardımcısı Dönmez, AR-GE faaliyetlerine destek vereceklerini söyledi.

ASGEM'de kursiyerlerin aldıkları eğitimlerle rahatlıkla iş bulabildiklerini belirten Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Torunoğlu, Bakan Yardımcısı Dönmez'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İldeki sanayi tesislerinin kalifiye eleman sıkıntısını giderecek ve Adıyaman sanayisinin daha çok AR-GE ve innovasyona yönelmesini sağlayacak Sanayi geliştirme Merkezinde Teknoloji Transfer Ofisi, laboratuvarlar, tekstil ve konfeksiyon alanına yönelik uygulama atölyeleri, eğitim salonları, toplantı salonları ve bilgisayar sınıfları yer alıyor.

Haber: Emine TÜTÜN

Bakmadan Geçme