Bakan Kurum Gölbaşı'nda koordinasyon toplantısına katıldı

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Adıyaman'a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, programları kapsamında Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerin değerlendirildiği koordinasyon toplantısına katıldı.

TAKİP ET

Toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman valisi Dr. Osman Varol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Doç.Dr. Resul Kurt, Doç.Dr. İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ve Bakanlık Bürokratları katıldı.

Bakan Kurum, düzenlenen koordinasyon toplantısında 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok etkilenen ilçelerimizin başında gelen Gölbaşı ilçemiz ve köylerinde yapılmakta olan afet konutlarının geldiği aşama başta olmak üzere ilçenin yeniden inşa süreci ile ihtiyaç ve taleplerle hakkımda bilgiler aldı.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım; 'Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum'un Katılımlarıyla Gölbaşı Koordinasyon Toplantısını Gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza Yeni İmar Planı ve Rezerv Alanlarla İlgili Halkımızın Taleplerini İlettik. Sayın Bakanımıza ziyaretleri  için teşekkür ediyorum' dedi.

 

Bakmadan Geçme