ATSO Yönetimden başkan Yıldırım'a ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu ve beraberindeki heyet Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TAKİP ET

Ziyarette açıklamada bulunan ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu; '31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimde yeniden Gölbaşı belediye başkanlığı görevine seçilen İskender Yıldırım başkanımızı tebrik ediyorum. Bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde Gölbaşı ilçemiz en çok etkilenen yerler arasında yer aldı. Bu bakımdan yeni dönemde İskender Yıldırım başkana ve ekibine çok iş düşüyor. İnşallah En kısa zamanda Gölbaşı ilçemiz eski günlerine kavuşur. Bu vesileyle İskender Yıldırım başkana hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, görevinde başarılar diliyorum' dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım; ' Deprem sonrası Adıyaman Ticaret ve Sanayi odası yönetimi ellerinden geleni yaptı. Sanayicinin sesini duyurdu, onların sorunlarını Ankara'ya, bakanlıklara kadar ulaştırdı bu gayretli çalışmalarından ve hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme