Arslan'dan Başkan Tutdere'ye ziyaret

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan ve beraberindeki heyet Adıyaman Belediye Başkanı Avukat Abdurrahman Tutdere'yi makamında ziyaret etti.

Adıyaman'da olmaktan sevinç duyduklarını dile getiren Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter yardımcısı Dr. Şengül Altan; 'Depremden 18 Ay sonra neredeyiz çalıştayına katılmak üzere Adıyaman'a geldik. Bu vesileyle belediye başkanımız sayın Abdurrahman Tutdere'yi ziyaret ettik. Deprem sonrası Adıyaman'da yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında konuştuk. Sayın başkana misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Avukat Abdurrahman Tutdere; 'Türkiye Belediyeler Birliğimizin Genel Sekreter yardımcısı sayın Dr. Şengül Altan Arslan beraberindeki heyetle birlikte, 'Depremden 18 Ay Sonra Neredeyiz?' çalıştayının öncesinde Belediyemizde bizleri ziyaret etti. Kendisiyle Adıyaman'ımızın geleceği için yapılabilecek projeleri ve işbirliklerini konuştuk. Samimi sohbeti ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.' Dedi.

Bakmadan Geçme