Ali Erdemoğlu öğrencilere tecrübelerini paylaştı

Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesini ziyaret eden, Erdemoğlu Holding Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu üniversiteye yerleşen öğrencilerle tecrübelerini paylaştı, öğrencilerin başarısı dolasıyla öğretmenlere ve idarecilere teşekkür etti.

TAKİP ET

‘Başarıya ulaşmanın yolu, hedef belirlemek kararlı olmak ve disiplinli çalışmaktan geçer'

Erdemoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, başarıya ulaşmanın yolunun hedef belirlemek, kararlı olmak ve disiplinli çalışmaktan geçtiğini vurguladı. Üniversiteye girişin sadece bir başlangıç olduğunu belirten Erdemoğlu, üniversiteden mezun olmanın ve diploma almanın yeterli olmadığını, hayat boyu öğrenmenin ve kendini sürekli geliştirmenin önemini anlattı.

‘Başarıların sürdürülebilirliği konusunda okulumuzu desteklemeye devam edeceğiz'

Öğretmenler ve idarecilerin emeklerine de değinen Erdemoğlu, onların katkılarını takdirle karşıladığını ifade ederek teşekkürlerini iletti. Okulun başarısının sürdürülebilirliği için desteğini sürdüreceğini belirtmesi, okul topluluğu için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Ziyaretin sonunda, Ali Erdemoğlu, Meriç, Demirel ve okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri hatıra fotoğrafları çektirdi. Bu anlamlı buluşma, öğrenci ve öğretmenler için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi. Ali Erdemoğlu'na katkıları ve yol gösterici tavsiyeleri için bir kez daha teşekkür edildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme