Akkuş ve Yalçın'dan başkan yardımcısı Doğan'a ziyaret 

Bölükyayla önceki dönem belediye başkanı Gaffari Akkuş ve işadamı ve kanaat önderi Abdullah Yalçın, AK Parti Diyarbakır il başkan yardımcısı Hasan Doğan'ı ziyaret etti. 

TAKİP ET

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Gaffari Akkuş; “Adıyaman iş insanlarından değerli büyüğümüz aynı zamanda kanaat önderi Abdullah Yalçın ile beraber Diyarbakır AK Parti İl Başkan yardımcısı Hasan Doğan'ı il başkanlığında ziyaret ettik. Değerli başkanımıza bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ediyorum dedi.

Zaman zaman bölgede ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden İşadamı ve Kanaat önderi Abdullah Yalçın; "Bölgemizde bulunan dostlarımızı, akrabalarımızı ve siyasi temsilcileri ziyaret ediyoruz. Kısmet oldu Diyarbakır AK Parti İl başkan yardımcısı Hasan Doğan kardeşimize nezaket ziyaretinde bulunduk. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Yardımcısı Hasan Doğan, Gaffari Akkuş ve Abdullah Yalçın'a teşekkür ettiğini söyledi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme