AK Parti, Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adaylarını Tanıttı

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programda 31 Mart 2024'de düzenlenecek yerel seçimler için belediye başkanlığı aday adayı toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen aday adayı tanıtım programına AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Yalçınkaya, Aday Adayı Yusuf Özdemir, Veysel Bilen, Gökhan Tepe, Reşit Kaşıkara, Saffet İlhan, Mustafa Alpay, Mehmet Turan Uyar ve Nizami Yancar katıldı.

Gölbaşı ilçesini gerçek belediyecilikle buluşturma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Yalçınkaya; '2024 Yerel Seçim süreci başlamış durumda. AK Partiden aday adayı olarak müracat eden birbirinden değerli aday adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. İl genelinde ve ilçelerimizdeki aday adayı sayısındaki yoğunluk partimize olan teveccüh bizleri mutlu etmekde. Tabi burada bir belediye başkan adayı belirlenecek diğer aday adayı arkadaşlarımız ve gönüldaşlarımızla birlikte omuz omuza verip bu kutlu yolda Gölbaşı ilçemize layık bir gelecek inşa etmek için yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Gölbaşı ilçemize hizmet etmek en büyük hedefimizdir. Unutmayalım ki, önemli olan sadece bireyler değil, aynı zamanda taşıdığımız davamız ve belirlediğimiz hedeflerdir. Bizler bu yolda, isimlerimizin öne çıkmasından çok, davamıza sadakatle hizmet etmeye odaklanmalıyız. Partimizin temsilcisi olarak, 2024 Yerel seçimlerinde elde edeceğimiz başarıyla başkanımızı seçip Gölbaşı ilçemize layık hizmetleri getirmek için buradayız. Bu vesileyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde AK Parti'dan belediye başkan aday adayı olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, tanıtım toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum' Şeklinde konuştu. Osman GÜL

Bakmadan Geçme