Adıyamanlı hemşehrilerinden Kahtalı Mıçe'ye geçmiş olsun ziyareti

Antalya Akdeniz Üniversitesinde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ünlü sanatçı Kahtalı Mıçe'ye Adıyamanlı hemşehrileri kaldığı otelde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

TAKİP ET

Kahtalı Mıçe'yi çok iyi gördüklerini ifade eden Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fatin Rüştü Bereket; 'Mustafa ağabeyimizin rahatsızlığı sevenlerini olduğu gibi bizleri de çok üzdü. Arkadaşlarımızla birlikte Antalya'ya gelir gelmez ilk işimiz Mustafa ağabeyimizi ziyaret etmek oldu. Kendisi hastane sürecindeki tedavisinin ardından otelde istirahat ediyor. Kendisini önce telefonla aradık şayet uygunsa ziyaret etmek istediğimizi söyledik. Kısa süreliğine de olsa kendisini ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Maşallah şu anda kendisi çok iyi herkese selamlarını iletti. İnşallah tedavi sürecini tamamlayıp yeniden aramıza dönecek. Rabbim Mustafa ağabeyimize ve tüm hastalarımıza şifalar versin' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kahtalı Mıçe; 'Hastalığım ve tedavi sürecim boyunca değerli hemşehrilerim ve sevenlerim beni yalnız bırakmadılar. Telefonla, sosyal medya üzerinden mesajla bir kısım da doktorumun izin verdiği kadarıyla ziyaretime geldiler. Allah herkesten razı olsun. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Ziyaretlerinden dolayı Hüseyin Delibalta'ya, Fatin Rüştü Bereket'e, Murat Devran ve Ferhat Yelboğa kardeşlerime teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme