Adıyamanlı hayırsever işadamı Hasan Taşar'ın oğlu Tarık Taşar vefat etti

Adıyamanlı hayırsever Avukat Hasan Taşar'ın oğlu, Tarık Taşar (56) toplantı için gittiği Antalya'da kalp krizi sonucu vefat etti. 

TAKİP ET

Edinilen bilgilere göre, Antalya'da düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere İstanbul'dan Antalya'ya giden işadamı Tarık Taşar, konaklamak için gittiği otelde rahatsızlandı. Otel yetkililerinin durumu bildirmesi üzerine otele ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahelesi otelde yapılan iş adamı Tarık Taşar sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Taşar'ın cenazesi uçakla Antalya'dan İstanbul'a götürüldü.

Tarık Taşar; 1968, Adıyaman doğumlu, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Taşar, Otomotiv Perakendeciliği alanında faaliyet gösteren Çetaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Evli ve 2 çocuk babası olan Taşar, aynı zamanda Galatasaray yönetim kurulu üyeliği yaptı.

GALATASARAY KULÜBÜ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

2015-2018 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak kulübümüze hizmet etmiş, 12846 sicil numaralı kulüp üyemiz Tarık Taşar'ın vefat haberi bizi derinden üzmüştür.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü


Taşar'ın Cenazesi İstanbul'da defnedileceği öğrenildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme