Adıyaman'da Arıcılara oksalik asit buharlaştırma aleti ile oksalik asit dağıtımı yapıldı

Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından uğuldanmakta olan ve FAO tarafından finanse edilen kırsalda hayata dönüş programı kapsamında arıcılara 100 adet oksalik asit buharlaştırma aleti ile 100 kg oksalik asit dağıtımı yapıldı.

TAKİP ET

Adıyaman Arı Yetiştiricileri Birliği üretim tesisinde gerçekleştirilen dağıtım törenine Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas, Şube Müdürleri, Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı ve arıcılar katıldı.

İL MÜDÜRÜ KIYAS; 'ARICILARIMIZLA GÜÇLÜYÜZ'

Arıcılığı çok önemsediklerini dile getiren Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas; 'Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından finanse edilen, İl müdürlüğümüz tarafından uygulanmakta olan; Kırsalda Hayata Dönüş: Kooperatif Hareketi ile Kırsal Toplulukların Yeniden Yapılandırılması ve Adıyaman İlinde Arıcılık ve Bal Üretimi İçin Uygulamalı Çiftçi Okulu bütçesi kapsamında, arıcılarımıza 100 adet oksalik asit buharlaştırma aleti ile 100 kg oksalik asit dağıtımını gerçekleştirdik ilimizde arıcılığın geliştirilmesi için il müdürlüğü olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz devam edecektir. Arıcılarımızla daha güçlüyüz' dedi.

Bakmadan Geçme