2 Ocak Aile dizisi bu akşam yok mu? 2 Ocak Aile neden yok?

Show Tv ekranlarının geçen yıldan bu yana devam eden önemli dizileri arasında yer alan Aile dizisi bugün Show TV'nin 2 Ocak 2024 yayın akış listesinde yer almadı.

TAKİP ET

Show Tv ekranlarının geçen yıldan bu yana devam eden önemli dizileri arasında yer alan Aile dizisi bugün Show TV'nin 2 Ocak 2024 yayın akış listesinde yer almadı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler gibi önemli oyuncuların yer aldığı Aile dizisinin de neden ekranlarda olmadığı soruluyor.A

AİLE DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslan ve Devin'in tatil için yola çıktığı renkli anların ekrana geldiği tanıtımda Cihan'ın Serap için ikiliden yardım istemesi dikkat çekiyor. Soykan ailesinin Cihan da dahil olmak üzere yeniden sofrada buluşup Leylim Ley şarkısını söyledikleri anlar yüzleri gülümsetirken, Serap'ın Hülya Soykan'ın karşısına dikilip silah doğrultması gerilimi artırıyor. Patlayan silah sesi 'Serap, Hülya'yı vurdu mu?' sorusunu akıllara getiriyor.

Aslan, Devin, Cihan ve Serap'ın bir arada olduğu anların dikkat çektiği tanıtımda Aslan, Hülya'ya Serap ile ilgili bir şey saklayıp saklamadığını soruyor. Serap'ın Soykan ailesine ne anlatacağı büyük bir merak konusu olurken, akıllara 'Serap'ın gizlediği sırrı ne?' sorusu geliyor.

SHOW TV 2 OCAK 2024 YAYIN AKIŞI

08:00 Bu Sabah

09:45 Kızılcık Şerbeti

12:30 Aslı Hünel İle Gelin Evi

15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Asla Vazgeçme

18:45 Show Ana Haber

20:00 Kapıcılar Kralı 

21:45 Avanak Abdi

23:30 Kapıcılar Kralı 

01:30 Sandık Kokusu

AİLE 2 OCAK BU AKŞAM YOK MU?

Yeni yıl sebebiyle başarılı dizi bu hafta yayınlanmayacak.

Kaynak: Keşfet Haber Ajansı

Bakmadan Geçme