• Haberler
  • Gündem
  • Alkayış 'Üreticimizin elinde bulunan son ürün bitene kadar alımlar devam edecek'

Alkayış 'Üreticimizin elinde bulunan son ürün bitene kadar alımlar devam edecek'

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Toprak Mahsulleri Ofisi Adıyaman Başmüdürlüğü tarafından yapılan hububat alımları konusunda üreticilerimizi ve halkımızı bilgilendirdi.

Alkayış 'Üreticimizin elinde bulunan son ürün bitene kadar alımlar devam edecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman il genelinde Toprak Mahsulleri Ofisi Adıyaman Başmüdürlüğü tarafından yapılan hububat alımları konusunda çeşitli açıklamalarda bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, hububat alım fiyatı ve tarihi noktalarında üreticilerimizi ve halkımızı bilgilendirdi.

Toprak Mahsulleri Ofisi Adıyaman Başmüdürlüğünün Adıyaman’da hasadın başlaması ile birlikte 27 Mayıs tarihi itibarıyla hububat ekilişinin yoğun olduğu Adıyaman Merkez, Besni ve Kâhta ilçelerinde 2 lisanslı depo olmak üzere toplam 7 alım noktasında hububat alımlarına başladığını ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış,  bugüne kadar Adıyaman’da 26 Bin ton hububat alımı gerçekleştirildiğini ve alımların tüm noktalarda hızla devam ettiğini söyledi.

Yetkililerimizden alınan bilgiye göre, üreticilerin Toprak Mahsulleri Ofisine ürün arzı noktasında gerekli tüm depolama önlemlerinin alınmış olduğunu belirten Alkayış; “Üreticilerimizin elinde bulunan son ürün alıncaya kadar alımlara devam edilecek. Bu vesileyle desteğini esirgemeyen Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal’a ve üretici mağduriyetinin yaşanmaması için mesai mefhumu gözetmeksizin Kurban Bayramının 3. ve 4. günlerinde de alımlara devam eden ve fedakârca çalışan  tüm Toprak Mahsulleri Ofisi Adıyaman Başmüdürlüğü personeline teşekkür ediyorum. Hükümet olarak her zaman olduğu gibi çiftçimizin yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme