Ali Erdemoğlu'ndan Bakan Tekin'e Plaket 

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu başkanı Ali Erdemoğlu, Besni Eğitim Bayramına katılım sağlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 

Ali Erdemoğlu'ndan Bakan Tekin'e Plaket 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi, Besni Eğitim Vakfı ve Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen dünyanın ilk ve tek eğitim bayramı özelliği taşıyan ve bu yıl 26’ncısı düzenlenen Besni Eğitim Bayramı çeşitli etkinliklerle tamamlandı. 

Bir eğitim bayramını daha coşkulu bir şekilde tamamlamının mutluluğun yaşadıklarını dile getiren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu; “Bu yıl 26. Kutladığımız Besni eğitim bayramı dolu dolu geçti. Bu yılki etkinliğimize sayın bakanımızın katılması, aramızda olması bizleri çok mutlu etti. Sayın bakınımıza katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Besni Eğitim Bayramı kutlamalarına katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; “Adıyaman’ın Besni ilçesinde her yıl düzenli bir şekilde düzenlenen eğitim bayramına katılmanın sevincini yaşadık. Eğitim bayramının yanı sıra ilçede çok güzel eserlerin açılışını yaparken, bir kısım eserlerinde temelini attık. Devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örnekerini yaşadık. Besni ilçesine yaptıkları öğrenci yurtları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanakları ve eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği göstererek yaptıkları önemli yatırımlarla toplumsal kalkınmaya destek olan Erdemoğlu ailesine teşekkür ediyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme