Akbulut'tan Vali Varol'a Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sadide Akbulut ve beraberindeki heyet Adıyaman Valisi Osman Varol'u ziyaret etti.

Bir dizi enceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Akbulut, Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve Adıyaman İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu ile birlikte Adıyaman Valisi Osman Varol’u ziyarte etti.

Ziyarette bir açıklamada bulunan Akbulut; “Depremde en çok etkilenen illerimiz arasında yer Alan Adıyaman’a ziyarette bulunduk. Depem bölgesindeki tüm illerimize ve Adıyaman’ımıza tekrak geçmiş olsun. Rabbim vefat eden vatandaşlarımızın mekanını cennet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimizin yardımıyla inşallah illerimiz yeniden ayağa kalkacaktır. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Adıyaman Valimiz Osman Varol’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Valisi Osman Varol, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sadide Akbulut’a Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve Adıyaman İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi. Feride YÜKSEK

Bakmadan Geçme