AKAL-DER'den 3 Şampiyonuna Ödül

Adıyaman İl Ve İlçeleri Kalkındırma Derneği (AKAL- DER) Başkanımız Reşit Kaşıkara tarafından eğitimlerine destek amaçlı altınlarla ve eğitim bursları ile ödüllendirdi.

AKAL-DER'den 3 Şampiyonuna Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nı kazanan ve TEOG Sınavıda dereceye giren öğrencilere Adıyaman İl Ve İlçeleri Kalkındırma Derneği (AKAL- DER) olarak Başkan Reşit Kaşıkara altın hediye etti. Ayrıca Başkan Kaşıkara, YKS Sınavını kazanan birçok öğrencimize Eğitim Bursu verileceğini belirtti.

TEOG sınavında Türkiye şampiyonu olan Mustafa Onur Yüksel yaz döneminde harçlığını kazanmak için babasına ait olan bicibici ve şalgam tezgâhında çalışarak okul harçlığını çıkarmakta ve Tokat Tıp Fakültesini kazandı. Başarısından dolayı AKAL- DER Başkanı Reşit Kaşıkara dernek adına eğitime katkı amaçlı bir çeyrek altın hediye etti.

Ayrıca eğitimine destek amaçlı Başkan Kaşıkara, YKS 2022 Sayısal Birincisi olarak Gazi Tıp Fakültesini kazanan İlayda Kutlu’ya çeyrek altın verildi ve dernek tarafından bir yıllık eğitim burs desteği verilecek.

Kaşıkara, YKS 2021 İlçe Birincisi ve TEOG sınavında Türkiye şampiyonu olarak Gazi Tıp Fakültesini kazanan Zehra Olcay’a da bir çeyrek altın ve bir yıllık eğitim bursu verileceğini belirtti.

AKAL - DER Başkanı Reşit Kaşıkara 2022 YKS Sınavını kazanan birçok öğrencimize Eğitim Bursu verileceğini, AKAL- DER’in 2022 burs başvuru işlemlerini tamamladıklarını belirtti. Bütün öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Haber: Emine TÜTÜN

Bakmadan Geçme