• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Besni İlçe Başkanlığına Murat Güner Getirildi

AK Parti Besni İlçe Başkanlığına Murat Güner Getirildi

AK Parti Besni ilçe başkanı İsmail Sümer'in Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesinin ardından AK Parti Besni İlçe başkanlığına Murat Güner getirildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesi İsmail Sümer’in Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesinin ardından Besni İlçe Başkanlığına Eczacı Murat Güner getirildi.

İsmail Sümer başkandan devralmış olduğu bayrağı en iyi yere taşıma adına ilçe teşkilatının her kademesiyle ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden AK Parti Besni İlçe Başkanı Güner; “İlçe başkanlığı görevini bugüne kadar yürüten değerli başkanımız İsmail Sümer’in 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde partimizden belediye başkan adayı olması nedeniyle partimizin tüzüğü gereği istifasını vererek aday adaylığını açıkladı. Kendisine ve aday adayı olan diğer arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim haklarında hayırsı neyse onu versin. İsmail Sümer başkandan boşalan göreve sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın takdirleriyle, AK Parti Besni ilçe başkanlığı'na atandım. Yerel seçimlere az bir zaman kala bir yandan seçim çalışmaları devam ederken, bir yandan da partimiz aday belirleme çalışmalarını yürütmekte. Geçtiğimiz hafta sonu 81 il genelinde partimizin aynı anda temayül yoklaması tam bir demokrasi şöleni havasında kazasız belasız bir şekilde tamamlandı. Üstlenmiş olduğum görev sorumluluğumun farkındayım. Şuandan itibaren yarın seçim olacakmış gibi teşkilatımızın her kademesiyle el ele verip, önümüzdeki yerel seçimde partimizin adayanı seçeceğiz, Besni’mizde yeni bir zafere inşallah imza atacağız” dedi. Osman GÜL

Bakmadan Geçme