Adıyamanspor Ligden Çekilme Kararı Aldı

Adıyamanspor Kulübü Başkanı Mehmet Recep Karaca, sosyal medya hesaplarından Adıyamanspor'un Lig'den çekilme kararı aldığını duyurdu.

Adıyamanspor Ligden Çekilme Kararı Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaca kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada; “Efsane kulübümüz Adıyamanspor ile ilgili gelinen süreçte yaşananlar ve kulübümüzün geleceği ile ilgili almış olduğum kararları siz değerli taraftarlarımız ve Spor kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Bölgesel Amatör Lig 2. Hafta sonunda kulübümüz de; -Bünyemizde bulunan ve transferleri yapılan futbolcularımızın bu sezon için toplam alacaklarının %70 gibi büyük bölümü şahsım ve gayretim ile hesaplarına yatırılmış olup Şampiyonluğun en büyük adaylarından olacak bir kadro kurulmuştur.

Kulübümüzün konaklama durumunu Adıyaman Perre Uygulama Otelinde ücret karşılığında gerçekleştirilmektedir. Kulübümüzün iaşe giderleri yine şahsım tarafından karşılanmaktadır. Kulübümüzün ulaşım giderleri de yine şahsım tarafından karşılanmaktadır. İlimizin mülkü ve idare amirleri destek noktasında ziyaret edilerek efsane kulübümüze destek çağrısı yapılmış, destek sözleri almamıza rağmen kulübünüze dönüş ve destek olunmamıştır.

Takdir edersiniz ki BAL Ligi’nde ki takımlarının tüm destekleri belediyeler tarafından karşılanmaktadır.

Yanı başımızdaki ilçemiz Kahta dahi Belediye Başkanı ve Kaymakam Bey’in destekleri ile son bir haftada takımın tesis ve nakit sorunu çabucak hallolduğu malumdur.

Gelinen yaşanan süreçle ilgili son noktada tarafım Adıyaman Spor Kulübü Başkanı olarak artık maddi olarak daha fazla harcama yapamayacağını ve bu işi daha fazla yürütemeyeceğimi üzülerek belirtmek isterim. Bu yüzden yönetim kurulu olarak çok sevdiğimiz kulübümüzü ligden çekip, kapatma kararı aldığımı üzülerek, kahrol olarak ifade etmek istiyorum. Son olarak efsane Adıyamanspor’umuzu gönül vermiş sürekli yanımızda olan bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızın affına sığınarak helallik diliyorum” dedi.

Haber: Hacer ARSLAN

Bakmadan Geçme