• Haberler
  • Gündem
  • Adıyaman'ın İçme suyu ve yağmur suyu hattı masaya yatırıldı

Adıyaman'ın İçme suyu ve yağmur suyu hattı masaya yatırıldı

Adıyaman Belediye başkanı Abdurrahman Tutdere ve yurt dışından gelen heyet deprem sonrası Adıyaman'da yapımı devam eden içme suyu hattı ve yapılacak olan yağmur suyu hattı projeleriyle ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Adıyaman'ın İçme suyu ve yağmur suyu hattı masaya yatırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya Adıyaman Belediye başkanı Abdurrahman Tutdere, AB Delegasyon Temsilcisi Asuman Özaltay, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) Su ve Sanitasyon Bölümü Takım Lideri Camille Provost, Kıdemli Proje Yöneticileri Şaban Soysal ile Emre Hakyemez, İlbank Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanlığı Teknik Yönetim Müdürü Gamze Aslan katıldı.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere; “Önceliğimiz; Adıyaman'ımızda altyapı ve imar sorunlarını ivedilikli çözüme kavuşturup hemşehrilerimizin bir an önce huzurlu ve güvenli bir kentte yaşamalarını sağlamak. Bu vesileyle AB Delegasyon Temsilcisi Asuman Özaltay, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) Su ve Sanitasyon Bölümü Takım Lideri Camille Provost, Kıdemli Proje Yöneticileri Şaban Soysal ile Emre Hakyemez, İlbank Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanlığı Teknik Yönetim Müdürü Gamze Aslan ve beraberindeki heyetle birlikte ilimizde yapımı devam içme suyu hattı yapım işi ve yeni yapılacak yağmur suyu hatlarına ilişkin verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ziyaretlerinden dolayı kıymetli heyete teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme