• Haberler
  • Eğitim
  • Adıyaman'da Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi Açıldı

Adıyaman'da Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi Açıldı

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi Adıyaman Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Açcı'nın katılımıyla açıldı.

Adıyaman'da Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesinde Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi çocukların strateji geliştirme, planlama yapabilme, mantık yürütme ve sıra dışı düşünmeyi amaçlıyor. Atölyeyi Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı tarafından açıldı.

Atölye’nin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Ortaöğretim Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Ömer Faruk Güneş, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Müdür Aşcı, atölyenin açılışındaki memnuniyetini belirterek, “Yapılan bu tür çalışmaların öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacağına inanıyoruz. Burada da çocuklarımızın sevincine ve memnuniyetine şahit olduk. Açmış olduğumuz akıl ve zekâ oyunları atölyesinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Ayrıca okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek okulda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldık. Atölyemizin açılmasında ve okul başarısını arttırmaya yönelik yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle vakit geçirdikten sonra Aşcı, okul idareciler ve öğretmenlerle okulda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haber: Yüksel GÜL

Bakmadan Geçme