• Haberler
  • Gündem
  • Adıyaman yeni Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş oldu!

Adıyaman yeni Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş oldu!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan karara göre Cihat Dağdeviren - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'nden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine, Ali Haluk Karakuş - Polis Başmüfettişi'nden Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete‘de yer alan karara göre Cihat DağdevirenAdıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'nden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine, Ali Haluk Karakuş - Polis Başmüfettişi'nden Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

ALİ HALUK KARAKUŞ KİMDİR?

Ali Haluk Karakuş 2013 yılında Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü-4.Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti.

Ali Haluk Karakuş, 05.08.1973 yılında İstanbul’da doğmuş, 30.06.1995 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı’ndan mezun olarak 03.07.1995 tarihinde İstihbarat Dairesi Başkanlığı’nda görev başladı. 2000-2004 yılları arasında Siirt İlinde görev yaptıktan sonra Kırklareli’ne atanan Ali Haluk Karakuş, 2017 yılına kadar burada görev yaptı. Önce Lüleburgaz Emniyet Müdürü olarak atanan Karakuş, daha sonrasında Kırklareli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü görevini devraldı. 2017’de Ali Haluk Karakuş 2. Sınıf Emniyet Müdürü olarak Trabzon’a atandı. Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Karakuş’u İstihbarattan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olarak yanına aldı. Polis Başmüfettişi olan Karakuş, son olarak 16 Ağustos kararları ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Karakuş, evli ve 2 çocuk babası.

Haber

Bakmadan Geçme