Adıyaman TÜGVA heyetinden bakan Aydın'a ziyaret 

TÜGVA Adıyaman İl Temsilcisi Recep Tepe ve beraberindeki heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti. 

Adıyaman TÜGVA heyetinden bakan Aydın'a ziyaret 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret açıklamada bulunan TÜGVA Adıyaman il temsilisi Recep Tepe; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı kıymetli büyüğümüz Sayın Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret ettik. Gençliğimize yönelik çalışmalarımızda ve vakıf hizmetlerimizde her zaman yanımızda olan, bize büyük destek veren Sayın Bakanımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Birlikte, milletimiz ve gençliğimiz için büyük adımlar atmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın; “Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır. Bu vesileyle bugün bizere nezaket ziyaretinde bulunan TUGVA Adıyaman il temsilcisi Recep Tepe’ye, yönetim kurulu üyesi Ziya Başaran’a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme