• Haberler
  • Spor
  • Adıyaman Spor Lisesi Öğrencilerinden Kürek Sporuna Yoğun İlgi

Adıyaman Spor Lisesi Öğrencilerinden Kürek Sporuna Yoğun İlgi

​​​​​​​Adıyaman Spor Lisesi öğrencileri Gençlik ve Spor il müdürlüğü bünyesinde bulunan Gazihan Dede Su Sporları merkezinde oryantasyon çalışmasına katıldı.

Adıyaman Spor Lisesi Öğrencilerinden Kürek Sporuna Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sporun farklı branşlarında faaliyet göstermek adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Adıyaman Spor Lisesi Okul müdürü Ümit Metin Atalay; “Öğrencilerimiz Futbolun yanı sıra salon sporlarında farklı branşlarda faaliyetler yürütmekte. Bunlara ilave olarak su sporlarında faaliyette bulunmak üzere başlatmış olduğumuz çalışmalar olumlu sonuçlar verdi ve ilimiz Gençlik Spor il müdürlüğü bünyesinde bulunan su sporları merkezimizi zaman zaman ziyaret eden öğrencilerimiz arasından su sporuna merak saran öğrencilerimizden şu ana kadar 20 öğrencimiz aktif olarak kürek sporuyla uğraşmaya başladı. Okulumuzda su sporlarına katılan örenci sayısını artırmak adına çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda Adıyaman Spor Lisesi öğrencilerimiz Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gazihan Dede Su Sporları Merkezinde oryantasyon çalışmasına katıldı.Kürek sporunda ilimizi temsil edecek gençlerimize başarılar dilerim. Öğrencilerimize tesisi açan Gençlik ve Spor il müdürümüz Fikret Keleş’e, antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman’da sportif faaliyetlerde bulunan gençler için her zaman tesislerin sonuna kadar açık olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; “İlimiz Spor lisesi yönetiminden bize gelen talep doğrultusunda su sporlarına meraklı olan öğrencilerimizi kürek sporuna yönlendirmek adına konusunda uzman antrenörlerimizi görevlendirmiş bulunmaktayız. Gazihan Dede su sporları merkezimizde öğrencilerimiz eğitimler almaya başladı. Su sporlarının ve kürek sporunun ilimizde daha yaygın hale getirilmesi adına üstümüze ne görev düşerse yapmaya hazırız. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. Mustafa GÜL

Bakmadan Geçme