• Haberler
  • Gündem
  • Adıyaman Şehidi Serkan SAYIN Dualarla Son Yolculuğuna Uğurladı

Adıyaman Şehidi Serkan SAYIN Dualarla Son Yolculuğuna Uğurladı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Adıyamanlı Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın memleketi Adıyaman'da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Adıyaman Şehidi Serkan SAYIN Dualarla Son Yolculuğuna Uğurladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan 9 asker, Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı’nda yapılan törenle memleketlerine uğurlandı.

Pençe Kilit operasyonunda teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 9 askerden biri olan Adıyamanlı şehit Piyade Uzman ÇavuşSerkan Sayın’ın naaşı Askeri uçakla memleketi Adıyaman’a getirildi. İkindi namazına müteakip İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehit piyade uzman Çavuş Serkan Sayın’ın naaşı Adıyaman’da şehitlik mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Emine Sayın ve Hacı Ali Sayın çiftinin 6 çocuğundan biri olan ve 27 yaşında olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın’ın bekar olduğu ve ağabeyi Murat Sayın’ın da astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Alay Komutanı Albay Hikmet Uz, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Av. Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulcu, MHP Adıyaman il başkanı Ali Önat, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SERKAN SAYIN KİMDİR, EVLİ MİYDİ, ÇOCUĞU VAR MI?

Serkan Sayın, Pençe-Kilit Operasyonu sırasında hain bir saldırı sonucu şehit oldu. Adıyamanlı Sayın ailesinin altı çocuğundan biri olan Serkan, 27 yaşında ve bekar bir askerdi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme