• Haberler
  • Gündem
  • Adıyaman Muhtarlar Federasyonundan Karaismailoğlu'na Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Federasyonundan Karaismailoğlu'na Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki heyet önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti.

Adıyaman Muhtarlar Federasyonundan Karaismailoğlu'na Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Mutharlar Federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “Sayın Bakakanımız 6 Şubat depremi sonrası Adıyaman’da uzun süre bulunarak şehrimiz için elinden geleni yapmıştı. Bu süreçte özellikle muhtarlarımza sürekli irtibat halinde olması kendisiyle aramızda manevi bir bağın oluşmasına vesile oldu. Adıyaman ziyaretinde federasyonumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunması muhtar arkadaşlarımızla bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 Yılının Son Muhtarlar Buluşması İçin Gelmiş Olduğumuz Ankara'da sayın bakanımıza iadei ziyarette bulunmak istedik. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan bir önceki dönem Ulaştırma Ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil karaismailoglu’na şahsım ve muhtarlarımız adına teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eski Bakan Karaismailoğlu, Adıyaman’ın ve Adıyaman’da görev yapan muhtarların her zaman kendisinin yanında ayrı bir yeri olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş’a ve beraberindeki muhtarlara teşekkür ettiğini söyledi. Mustafa GÜL

Bakmadan Geçme