Adıyaman Dernekler Federasyonu Yüreklere Dokundu

Adıyaman Dernekler Federasyonu'nun katkıları Adıyaman belediyesinin ev sahipliğinde 70 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Adıyaman için bir çok platformda öncülük eden Adıyaman Dernekler Federasyonu bu kez engelli vatandaşlara hediye ettikleri tekerlekli sandalyeler sayesinde yüreklere dokundu.

Adıyaman Belediyesi’ne ait sosyal tesiste düzenlenen programa katılan engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Ak Parti Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Adıyaman Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Avukat Saliha Diler, engelli vatandaşlara 20 adet akülü ve 50 adet manuel tekerlekli sandalye olmak üzere toplamda 70 adet akülü sandalye hediye etti.

Söz konusu Adıyaman olduğunda federasyon olarak üstlerine düşen her göreve katkı sunmak adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin; “Adıyaman dernekler federasyonu olarak tanıtım günleri öncesinde söz verdiğimiz gibi Adıyaman‘daki 70 engelli kardeşlerimize 70 engelli aracı takdim ettik. Bu gün şu fani dünyada yaşanabilecek en güzel mutluluğu yaşadık, onlar mutlu olunca biz daha da mutlu olduk.

Programımıza katılım sağlayan AK Parti Adıyaman milletvekilimiz sayın Mustafa Alkayış'a ev sahipliğinden ve katılımlarından dolayı Adıyaman Belediye başkanımız Süleyman Kılınç’a, AK Parti Kadın kolları başkanı Saliha Diler’e, Davetlilerimize ve Adıyaman dernekler federasyonu yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böyle güzel hizmetlerde Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin inşallah.”dedi.

Her daim engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceğine vurgu yapan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yaptığı konuşmada, “Hepimiz bir engelli adayıyız, dolayısıyla onları anlamamız, empati kurmamız gerekiyor. İnancımız gereği biliyoruz ki bu dünya imtihan dünyası. Adıyaman Dernekler federasyonu yönetim kurulunun ilimizde engelli vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere hediye ettikleri 20 tanesi akülü 50 tanesi manuel tekerlekli sandalyeyi kardeşlerimize teslim etmenin sevincini yaşadık. Adıyaman Belediyesi olarak bizler de bu kardeşlerimizi, evlatlarımızı yalnız bırakmayıp her daim yanlarında olmak için elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

 

Engelli vatandaşların sevince ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış; “Adıyaman Dernekler Federasyonumuz tarafından engelli kardeşlerimize hediye edilen tekerlekli sandalye dağıtım törenine katıldık. Engelli kardeşlerimize bu mutluluğu yaşatan Federasyon başkanı Hüseyin Sevinçtekin’e, yönetim kurulu üyelerine, ev sahipliği yapan Adıyaman belediye başkanımız Süleyman Kılınç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme