• Haberler
  • Sağlık
  • Adıyaman'da Meme Kanseri konusunda kadınlara eğitim verilecek 

Adıyaman'da Meme Kanseri konusunda kadınlara eğitim verilecek 

Kanser Savaşçıları Derneği ve İhtiyaç Haritası tarafından AstraZeneca Türkiye'nin koşulsuz desteği ile hayata geçirilen 'Kendini Tanı, Erken Tanı Meme Kanseri Farkındalık Hareketi' projesi kapsamında Adıyaman'da kadınlara eğitim verilecek.


Konuyla ilgili Kanser Savaşçıları Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bugüne kadar farklı şehirlerdeki kadınlara verilen eğitimlerin ardından Adıyaman'daki kadınlara verilecek eğitimler ile devam edecek. Eğitim verilen kadınların İhtiyaç Haritası tarafından en yakın Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde (KETEM) meme kanseri taramaları yapılacak.
Proje kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği gönüllü hekimi Dr. Maide Mağara tarafından kadınlara iki ayrı seansta farkındalık eğitimi verilecek. Kanser Savaşçıları Derneği Genel Sekreteri Aslı Ortakmaç, İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan Seyithanoğlu ve AstraZeneca Türkiye yetkililerinin de yer alacağı bu etkinlikte sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız”

Tarih: 15 Ekim 2024, Salı

Saat ve Mekân: 
1. Eğitim: 11.00-13.00 saatleri arasında K1 Konteyner Kent Alanındaki AÇEV Aile ve Çocuk Merkezi
2. Eğitim: 15.00-17.00 saatleri arasında Sanko Konteyner Yaşam Alanındaki Eğitim Salonu
 

Bakmadan Geçme