Abdullah Erin Isparta Valiliğine atandı 

Adıyaman'da ve Şanlıurfa illerinde Valilik görevini yürüten Abdullah Erin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Isparta Valiliğine atandı. 

Abdullah Erin Isparta Valiliğine atandı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayınlanan valiler kararnamesinde 16 ilin valisi değiştirildi. 

Abdullah Erin, 2016-2017 yıllarında Adıyaman Valisi ve 2017-2022 yılları arasında Şanlıurfa Valisi olarak görev yaptı. Valilik görevi süresince toplumun her kesimiyle derin bağlar kurarak bölge halkının büyük sevgi ve saygısını kazandı.

Meslek hayatı boyunca ABD, İngiltere, İsveç, Danimarka, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Suriye ve Irak gibi birçok ülkedeki çeşitli üniversite ve STK’ların Sosyal ve ekonomik politikalar, kamu yönetiminin yeniden yapılanması, insan hakları, kalkınma, yoksulluk, planlama gibi alanlarda düzenledikleri özel kurs ve seminerlere katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’nın 18.09.2024 tarih ve 2024/321 sayılı “Valiler Kararnamesi” ile Isparta İline Valiği görevine atanan Abdullah Erin, İyi derecede Kürtçe, Arapça ve İngilizce bilmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 

Bakmadan Geçme