30 Ağustos Adıyaman'da Kutlandı

Adıyaman'da 30 Ağustos Zafer Bayram'ının 100. yılı törenle kutlandı.

30 Ağustos Adıyaman'da Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk milletinin büyük zaferinin kutlamaları Atatürk anıtına çelenk konulması ve İstiklal Marşı ile başladı. Valilikteki tören Vali Mahmut Çuhadar’ın makamında tebrikatları kabul etmesiyle devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerine, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, jandarma ve emniyet personeli ile şehit aileleri, Kıbrıs Gazileri ve vatandaşlar katıldı.

Valilik makamındaki etkinlikten sonra Valilik Konferans Salonundaki törende bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesaj okundu.

Mesajdan sonra ise Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Yasin Gündoğmuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla günün anlam ve öneminin belirten konuşma gerçekleştirdi.

Adıyaman Anadolu Lisesi öğrencisi Nisa Sivaslıoğlu ve Esentepe Anadolu Lisesi öğrencisi Sait Vakkas Yılmaz Zafer Bayramı için şiirler okudu.

Haber: Yüksel GÜL

Bakmadan Geçme