2023 KYK Bursu Ne Zaman Yatacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12-19 Ekim tarihleri arasında yapılan başvuru sonuçlarının açıklandığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK, 12-19 Ekim tarihleri arasında yapılan başvuru sonuçlarının açıklandığını söyledi.

Bilindiği üzere ödemeler 2024 yılında ön lisans ve lisans öğrencilerine 2 bin TL, yüksek lisans öğrencilerine 4 bin TL, doktora öğrencilerine ise 6 bin TL olarak yatırılacağını belirtti. Merakla beklenen KYK İşte ödeme tarihleri:T.C. Kimlik Numarasına Göre KYK Bursu Ödeme Tarihleri...Öğrencilere verilen şifrelerle internet üzerinden burs ve kredilerin yatırılacağı Ziraat bankası şubelerine giderekte öğrenebilirler. Öğrenciler bankamatik kartlarını da bankadan alabilecekler. İlk kez burs ve kredi demesi alacak öğrencilerin ekim, kasım ve aralık ayı ödemelerini birlikte alınacağı da söyleniyor.
Burslar, KYK tarafından belirlenen tarihlerde hesaplarına yatırılmış olacak. KYK burs ve kredisi ödemeleri her ay, öğrencinin TC kimlik numarasının son hanesinde ki son numaraya göre ayın 6. ve 10.günleri arasında hesaplanarak yatırılıyor.​​​ Emine KARAKUŞ

Bakmadan Geçme